LORD OF KOHINOOR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lord of Kohinoor. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2024 om 20:12 De maaltijden wat we hebben besteld waren heerlijk
15 apr 2024 om 20:27 Heerlijk!
12 apr 2024 om 19:09 Vlees beste en worst geleverd gekregen.
9 apr 2024 om 20:02 Lekker eten voor een prima prijs, goede porties ook! Heerlijk gegeten
24 mrt 2024 om 18:08 Not good. Really no taste to it.
17 mrt 2024 om 18:53 Ik herkende de smaken niet, zoals ik ze ken van andere restaurants. Gerechten leken me erg vers en ook goed van structuur, maar miste gewoon smaak.
14 mrt 2024 om 19:21 Die Punjabi gerichten smaken echt naar Punjan. Ik heb net wat bezoek erbij ik ga zo weer bestellen
3 mrt 2024 om 13:20 De smaak was goed en de gerechten waren heerlijk en goed warm
29 feb 2024 om 23:55 Had hoge verwachtingen, maar het was een teleurstelling. Eten was bijna koud, veel toegevoegde suiker, heel vet en de smaak was niet lekker. Gelijk beroerd na wat te hebben gegeten.
11 feb 2024 om 20:14 The food was great and the delivery time was accurate, couldn’t have asked for much more honestly.
6 feb 2024 om 9:02 Bestelde onlangs bij Kohinoor, maar vond het eten ondermaats vergeleken met andere Indiase bezorgrestaurants. De porties waren klein en de smaak te mild, zonder optie om de pittigheid aan te passen. Overweeg of ik hier weer zou bestellen.
5 feb 2024 om 8:07 Heerlijk eten en uitstekend op tijd